3 oktober 2012
19:30

Masthuggets BK

Referat: Pushers BK - Masthuggets BK

Vi hade chans att gå upp på en andraplats (om än tillfälllig) vid seger men vi var inte direkt nära om man säger så.
Laget:
Hampus - Jocke H, Johan, Kevin, Jonas Ö - Petter, Ole, Silow - Eric A, Ferna, Jompa
På bänken Jesper J, Johannes
Så var det dax för årets genomklappning. Tyvärr är vår lägstanivå lägre än väntat.
På uppvärmingen slog Hampus upp sin sträckning i ljumsken men trodde det skulle gå bra ändå.
Vi var inte med från början, efter en minut kommer Masthugget genom vackert på deras högerkant och slår in en boll som skarvas in i mål vid första stolpen.
Masthugget är det klart bättre laget och för spelet. Vid 2-0 målet har vi full kontroll på en kontring men slarvar vid passningen efter vi brytit och Masthugget kan snyggt lobba över en maktlös Hampus. Hampus ljumske börjar bli värre och värre och tyvärr även resultatet. Masthugget får en hörna som går mot bortre stoplen där de nickar in 3-0.
Hampus byts ut och Petter ställer sig i mål när Johannes kommer in som vänsterback och Hultenius går upp på mittfältet.
Petter får gör några räddningar innan det är dax igen. En lång hörna kommer till en Masthuggsspelare på andra kanten som slår ett inlägg som vi nickar ut mitt i planen där en huggetspelare slår till direkt otagbart vid Petters högra stolpe. Vi har inte mycket till anfallspel och försvarsspelet är ojämt. De sista 10 minuterna spelar vi upp oss och får till ett lite bättre anfallsspel.
Andra halvlek spelar vi bättre och har spelet rätt mycket på Masthuggets planhalva men utan att skapa så mycket. Masthugget går ner lite i kvalitet men blixtrar till stundtals med fint passningsspel.
De får en frispark som går över men domaren hade blåst precis innan för gruff med Johannes och en Masthuggetspelare. Frisparken går om och slås dåligt rakt i muren men stutsar på ett ben och styrs stople in.
Ett ganska talande bild för dagens match. Silow får en kanonchans framför mål men Huggets målis gör en kanonräddning.
6-0 kommer efter en långboll som Johan för en gångs skull missbedömmer och de kommer in i straffområdet och skjuter bollen vid bortre stoplen.
7-0 kommer efter en fin kombination på deras vänsterkant och skottet går som i 6-0 målet i bortre hörnet och Petter är chanslös även på detta mål.
Vi gör iallafall det snyggaste målet när Ferna spelar fram Jompa i slutminuterna som kommer fri och rundar målvakten och i dålig vinkel slår in bollen ribba in.
Nu får vi ta oss samman de 2 sista veckorna och göra en bra avslutning på en annars bra säsong.